måndag 10 mars 2014

BIK Karlskoga - Mora IK 4 - 2

Slarvig första period av båda lagen men ett litet plus till Mora där Mora hade lite farligare chanser utom dom sista två minuterna där BIK tryckte på lite men 0-0.
Andra perioden började BIK bäst och fick in första målet i PP till 1-0, BIK fortsatte trycka på tills Mora fick PP och Lukas Bengtsson smäller in 1-1. Sen fortsätter Mora hålla trycket och Jerry Pollastrone gör ett fint mål på en kontring till 1-2. Mora fortsätter forcera ända tills slutsekunderna när BIK på en farlig kontring blir nerdragen av Harty och dom får straff men som tur var utan utdelning.
Tredje började Mora bäst men efter ett PP åt BIK så satt 2-2 och sedan tuggade BIK på å får 3-1 bara en minut efter och BIK får en behaglig resa mot seger.
Tungt nu Mora men tre poäng mot Rögle nu ett måste och vi är med igen men dock inte på egen hand.