fredag 7 november 2014

BIK Karlskoga - Mora IK 5 - 4 efter förl, å straffar

Första perioden verkar Mora ha varit överlägsna i allt, puckinnehav 15-6 i skott till Mora och ledning 2-0. Riktigt bra period verkar det.
Andra perioden så verkar Mora ha börjat bra men efter ett tag så började bik ta över lite och pang pang så på 8sekunder så gör bik både 1-2 & 2-2, riktigt jobbigt men Mora verkar jobba upp sig i slutet på andra men 2-2 står sig perioden ut.
Tredje perioden verkar Mora varit tama och får även ett mål i baken, perioden ramlar på och det känns som matchen rinner ur händerna för Mora men med 2,5 minut kvar så vänder man till 4-3 för Mora, dock kviterar bik och det går till förlängning.
Förlängningen blev mållös och straffar väntar.
I straffarna drog bik det längsta stråt och hur drygt det än är att förlora mot skitlaget Bofors med jättebäbisen Wessner så är det ändå skönt att vi ligger tvåa uppifrån och bik tvåa nerifrån!
Bara att fortsätta kämpa nu och försöka hänga kvar i toppen. KÄMPA MORA ! ! !