onsdag 28 november 2012

Mora - Tingsryd 5 - 1

Efter en usel första period av Mora så kom vi ändå ur den med en snöplig 1 - 0 ledning, andra perioden så började Tingsryd bäst men efter att Tingsryd missade ett jätte läge så kontrar Beck och sätter 2 - 0, efter det så tycker jag att Mora ägde matchen även om domaren försökte jämna ut resultatet med en massa Mora utvisningar i tredje så lyckades Tingsryd endast få in en puck.
Matchens stora gigant var vår nye nr 9 Bobby Ryan, som efter ett dygn sen han klev av planet på Arlanda helt utan matchtempo går in på stor rink och dominerar! Hade han inte blivit hakad hade han fått tre mål på sin lott!
Den andre giganten var Ervins Mustukovs som var värd att hålla nollan, vilken kille mellan stolparna!
Med Anzes nya lekkamrat på plan så kan det bara bli klättring i tabellen nu.
Gokväll mina vännerrrrrrrrrr..................