torsdag 30 januari 2014

Mora IK - Södertälje SK 2 - 1 e fl,

Det var ett taggat Mora i denna match. Mora gör en bra första period samtidigt som SSK var väldigt dåliga så det var nog enkelt å vara bra.
 Andra perioden börjar Mora bra Men får spela 3 mot 5 ett tag och den energin sitter i åt SSK som har ett par skapliga lägen, men utan mål.
Tredje perioden Börjar Mora åxå bra men får ett riktigt skitmål i baken (som i och för sig kanske var återbetalning för SSK´s chanser i andra) men Mora tuggar på bra efter 1-1 målet men får en onödig utvisning på Norden som lite spolierar chansen till 2-1.
Fjärde gör mora det riktigt bra och Alce´n gör helt själv ett RIKTIGT snyggt mål som ärar han en sång efter matchen.
+ i dag såklart för 14 Alce´n och även ett + till Mantas som trots skitmålet räddade oss i andra,men resten av killarna gör inte heller bort sig!