onsdag 24 september 2014

Mora IK - BIK Karlskoga 5 - 3

Vilken härlig kämpavinst av Mora. Första perioden började med Mora fördel men första målet kom som en kalldusch, men trots ett mål i baken fortsatte Mora trumma på å fick in både 1-1 och 2-1. Andra började bra men vek över till Bofors fördel och 2-2, även om Mora gör 3-2 så var det ändock borta laget som var starkast och det står 3-3 i paus. I tredje kom Mora ut och kämpade hårdast på plan  vilket belönades med 4-3 sedan ville domaren vara med och gämna ut det med en Morautvisning å målvakten på bänken fick vi avsluta matchen med 4 utespelare mot 6 men vid en brytning vid blå så går Pollastrone mot tom bur å sätter 5-3 fast han blev nerdragen. Så skönt att ta trepoäng å så skönt å se en domar gnällande Wessner sura ut i omklädningsrummet efter allt skit han sagt om sin gamla klubb Mora IK.