fredag 10 oktober 2014

Södertälje SK - Mora IK 5 - 4 eft fl o str,

Följde det bara på datan men som jag förstår så gör vi en riktigt bra första och andra period men sen i andra så hade vi knappt några skott på mål medans ssk sköt som kulsprutor på oss och såklart så kom målen oundvikligt både 3-3 och 4-3. Sen måste Mora ha skärpt till sig för sen kom ett par Mora skott och så härligt 4-4 i slutet på tredje. Fjärde perioden verkar inte ha hänt så mycket.
Straffar sen så missar vi våra tre medans SSK sätter en och xtra poängen till SSK.
Jag tycker att tappa två förluster på raken går ann men att ta endast en pinne på tre matcher börjar göra mig orolig, tur vi har litte pluss att plocka av. Nu måste vi studsa tillbaka på vinnar spåret med hemmaplan å allt annars börjar vi snart rasa i tabellen.
Gokväll mina vännerrrrrrrrr..............