måndag 1 februari 2016

HC Vita Hästen - Mora IK 2 - 1 efl, å str,

Första perioden tycker jag Mora för matchen och har flera skapliga chanser som också leder till ett ledningsmål, men VitaHästens chanser när man väl sticker upp känns väldigt giftiga och dom får även in en reduceringspuck.
I andra fortsätter Mora spela skapligt, de som förstör för Mora är dessa utvisningar man får mot sig. Mora gör det iochförsig bra i BP men det är ju svårt å göra mål i den formen. Viktigt å ta detta i tredje nu när VIK ligger under så vi hade fått åttonde platsen.
I tredje förde Mora matchen helt men pucken ville inte in bara, i slutet får också en väldigt billig utvisning imot sig men fortsatt bra BP 1-1.
I förlängningen börjar Mora riktigt bra men med två minuter kvar så får Mora ett till BP på en osäker utvisning men håller ifrån till straffar.
Men Mora sätter inte en straff så bara 1poäng å lite närmare VIK.