tisdag 12 februari 2019

Mora IK - Linköping HC 3 - 2 eft fl å str

En bra första period där vi har mycket chanser men inte så farliga tack vara att vi inte får in pucken på mål utan att den studsar på någon å ut, Linköping har färre chanser men mycket giftigare sådana som går på mål, igenom målgården å vill inte in, va lite andnöd där ett tag.
Andra tycker jag ser lite lika ut, Linköping får ett mål tidigt i perioden (vilket dom kan varit värda) sedan håller vi jämnt tills efter ett PP för oss så får dom en långpass till den nyutkomne botbänksnötaren som inte gör något misstag å sätter 0-2, Broc Litle som förövrigt är en riktigt skön spelare som jag inte tackat nej till.
Tredje första tio spelar Linköping bra på sin ledning och vi gör en riktigt dålig period tills tio minuter kvar, då börjar vi ta över mer å mer medans Linköping börjar se lite väl bekväma å mycke riktigt så med fem minuter kvar så sitter också1-2 å ett par minuter senare även 2-2och tredje var slut med även bud på 3-2.
I halva förlängningen där vi ligger på men tappar till en kontring å Linköping sätter 3-2 men knuffar in målvakten precis före pucken så med en jätte lättnad döms det bort, vi fortsätter ligga på utan mål å förlängningen slutar 0-0
Straffarna där räddar Janne oss med en tok räddning på andra straffen för Linköping medans Haga sätter våran andra å vi får TVÅ POÄNG!!!