lördag 23 januari 2016

BIK Karlskoga - Mora IK 4 - 5 efl,

Första perioden jobbar Mora riktigt bra mot ett bra Bofors. Kul att dom kan ståupp mot Bik, ett varsit mål, helt rättvist fortsätt kämpa nu MIK så tar vi det här!
I andra krigar Mora på bra och får ett PP, då lyckas dom från blå skuta på en bikare som får med sig pucken i en kontring och sätter 2-1. Efter det får Mora in pucken i mål efter ett väldans bökande framför Gidstedt och domaren tvingas ringa på det, efter som det kan gått in köksvägen när målet lyfts upp men domaren godkänner 2-2. Sedan gör Mora även 2-3 och äger matchen helt så Bik tar time out å C-more tappar sändningen med 5min kvar av andra och enligt stats så gör Bik 3-3 med under minuten kvar som det också ringdes på.
I tredje så fortsätter Mora spela bra, dock så gör Bik 4-3. Där efter blir Mora väldigt små och Bik tar över men Mora tar en viktig time out och spelar upp sig å får välförtjänt in 4-4. Mora fortsätter äga matchen å får avsluta med PP utan att lyckas få in den.
I förlängningen får Mora fortsätta spela PP och å äntligen sitter 4-5 å Mora bärgar 2 härliga poäng.
Vilka underbara poäng, tre poäng på två svåra bortamatcher är verkligen godkänt!
Nu fortsätter vi så här med detta fina och lite rakare spel.