onsdag 30 december 2015

Asplöven HC - Mora IK 2 - 3 eft fl,

Första perioden var riktigt dåligt av Mora, inga pass sitter där dom ska och försvaret kan inte räkna in folk utan står helt fel och är otroligt förvirrade, Mora hade spelet i tre minuter med en viss trygghet (två av dom i PP).
Kan ju inte säga att Mora är så här dåliga när jag sett dom spela mycket bättre!
Upp till bevis i andra nu!!!
I andra är det lite tryggare spel men inga farligheter från Mora, farligaste lägena gick till Asplöven. Perioden slutar 0-0, tror att nästa mål vinner. Gör Mora mål så tror jag dom får lite självförtroende, gör Asplöven mål är det godnatt!
KOM IGEN NU MORA ! ! !
I tredje fortsatte Mora sitt usla spel, sämst tycker jag dom utan puck gör det, aldrig i passnings lägen utan antligen i knä på puckföraren eller helt ur passningsläge. Men dock så fick Mora in redusering och efter det så släppte det för Mora och även om Asplöven hade chanser så hade Mora spelet och fick även in 2-2. Mer han dom inte med innan tredje var slut!
I förlängningen så böljade det lite fram och till baka innan Mora lyckas sätta den från ett inte allt för svårt läge och fick med sig två inte allt för förtjänade poäng om man ser till hela matchen, men det räckte visst å spela 12 minuter idag!