söndag 27 december 2015

VIK Västerås HK - Mora IK 4 - 3

Första perioden gjorde Mora det riktigt bra förutom ett helt värdelöst PP i 5 min, 0-0.
Andra perioden fortsatt bra och Mora tar också ledningen, Västerås kviterar ioförsig rättvist utan att Mora gör bort sig, sedan tar Vik även ledningen i PP men Mora är hela tiden med i matchen, 2-1 inför sista perioden.
I tredje får Vik in 3-1 och det såg tungt ut för Mora, men Mora kom igen riktigt bra och får in både 3-2 och 3-3 men det hjälpte inte när Vik gör 4-3 med bara 3min kvar och även om Mora jagar utan målvakt och är även nära att kvittera så räcker det inte riktigt. Mora gör en riktigt bra match mot ett bra Västerås idag, mycket bättre än igår!
Nu måste vi börja vinna mot lagen runt oss iställe för dessa hedersamma förlusterna mot så kallade topplagen.