måndag 21 december 2015

Mora IK - IF Sundsvall Hockey 4 - 3 eft str.

Första perioden började Mora riktigt bra första 10min men sen fick Sundsvall ett par chanser och "poff" så vart Mora ängsliga å tappa allt, och Sunsvall fick även in första målet.
Andra spelade Mora upp sig och kvitterade också, även om Sundsvall hade ett par chanser så var perioden Moras.
Tredje var helt Moras och fick även ledningen med både 2-1 och 3-1, men då händer det klassiska, domaren som ditils varit skaplig ska börja jämna ut matchen lite för att få spänning och Mora får två enkla utvisningar på rad och Mora orkar inte hålla imot och istället för att lugnt spela hem matchen med 2 måls ledning så tar Sundsvall ut målvakten och lyckas med inte ens en minut kvar kvittera!
En mållös förlängning som var fördel Mora så tar dom extra poängen på straffar!
Mora vann inte två poäng utan dom förlorade en pga detta kompenserande av en annars skaplig domare! Bäst på plan enligt mig 31 Filip Halvordsson!!!
Gokväll mina vännerrrrrrrrrr............